Avis legal i privacitat

Avis legal

El titular d’aquest lloc web és NEUS PRATS TUR, amb N.I.F. 41448279W, amb domicili en Carrer Avingut Diputat Josep Ribas, 28 , codi postal 07830 de Sant Josep de sa Talaia (Illes Balears).

L’accés al site de NEUS PRATS TUR és gratuït. Tot el contingut és propietat intel·lectual de NEUS PRATS TUR. Qualsevol utilització dels mateixos contrària a les normes en matèria de propietat intel·lectual serà perseguida conformement a la legislació vigent.

Política de privacitat

Ús i tractament de dades de caràcter personal

L’informem que les dades de caràcter personal que poguessin proporcionar-se, a través d’aquest lloc web, així com els que pogués facilitar en el futur en el marc de la seva relació jurídica amb aquesta entitat, seran incorporats a la nostra base de dades.

S’informa sobre els següents extrems relatius a la protecció de dades:

 1. Responsable del tractament: Som responsables de les dades recollides en el formulari corresponent.
 2. Necessitat del tractament: La comunicació de les seves dades a través del formulari corresponent és obligatòria per a puguem contactar.
 3. Finalitats del tractament i legitimació del tractament:
  • Gestionar, administrar, prestar-li els serveis o facilitar-li els productes que sol·liciti i, en el seu cas, per al compliment i execució dels contractes que pogués celebrar, conèixer millor els seus gustos, adequar els serveis a les seves preferències.
  • Enviar-li, per correu postal, correu electrònic i altres mitjans de comunicació electrònica equivalent, comunicacions comercials i publicitàries sobre els nostres productes i/o serveis.
 4. Destinataris: Contractem amb alguna entitat que presten serveis com els de manteniment i hosting, a través de contractes per encàrrec del tractament per a donar suport als fins de tractament indicats.
 5. Termini de conservació de dades: Conservarem les seves dades mentre es mantingui el tractament i no sol·liciti la supressió d’aquests.
 6. Drets: Podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació al tractament, oposició, portabilitat i dret a no ser objecte d’una decisió basada únicament en el tractament automatitzat, mitjançant comunicació escrita al domicili indicat en l’avís legal i a revocar el seu consentiment sense efectes retroactius o oposar-se a la recepció de comunicacions comercials publicitàries per email i altres mitjans de comunicació electrònica equivalent, enviant i a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control, a Espanya, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.
 7. Modificació de la política de privacitat: Ens reservem el dret a modificar la seva Política de Privacitat, d’acord amb el nostre propi criteri, o motivat per un canvi doctrinal de l’Autoritat competent en Protecció de Dades, legislatiu o jurisprudencial. L’ús de la Web després d’aquests canvis implicarà l’acceptació d’aquests.
 8. Legislació aplicable: Qualsevol controvèrsia que es derivi de l’ús d’aquest Site, serà regida, interpretada i sotmesa d’acord amb les lleis d’Espanya.